Έρχεται Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία – Αυτό θα είναι το τιμ του

Έρχεται Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία – Αυτό θα είναι το τιμ του

Η έναρξη της συνεργασίας του Όσκαρ Γκαρσία με τον Ολυμπιακό επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά η άφιξη του ίδιου, που επρόκειτο να σημειωθεί χθες (05/01) πήρε παράταση για κάποιες ώρες. Πιθανότατα θα βρεθεί στη χώρα μας εντός της ημέρας. 

Το σίγουρο ότι θα περιμένει την Δευτέρα τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», που την Κυριακή (06/01, 19:30) αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στη Λάρισα, στου Ρέντη. Ενδέχεται να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία (οι Πειραιώτες έχουν ως πάγια τακτική να μην αναφέρουν λεπτομέρειες στις ανακοινώσεις τους), το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 18 μηνών και υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης έως το 2020. 

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός θα φέρει τρεις συνεργάτες μαζί του, όπως αναφέρει η «Marca». Τους Ρούμπεν Μαρτίεθ Καμπαγέρο, Αντόνιο Πούτσε Βιθέντε και γυμναστή Ενρίκε Σανθ. Στο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να παραμείνει ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος θα είναι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο κόντρα στην ΑΕΛ μαζί με τον Βασίλη Βούζα. Ο παλαίμαχος μπακ δεν θα αποχωρήσει, παρά το «διαζύγιο» με Τάκη Λεμονή, καθώς δεν ήταν επιλογή του 57χρονου τεχνικού, αλλά της διοίκησης του Ολυμπιακού. Επιπλέον, από το επιτελείο του πρώην τεχνικού τιμ, θα συνεχίσει και προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τη δουλειά που έχει κάνει.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316423-Erchetai-Ellada-o-Oskar-Gkarsia-Ayto-tha-einai-to-tim-toy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...