Έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα η Γλυφάδα – Μάχη για την τρίτη θέση

Οριστικοποιήθηκε η σειρά κατάταξης στις δύο πρώτες θέσεις ενώ συνεχίζεται το θρίλερ για την τρίτη θεσή με διεκδικητές τους Δωρικό και ΑΣΤΕ που καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στοην τελευταία αγωνιστική.

Το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των Μαλαμάτων παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση και τον αγώνα που είχε προηγηθεί λίγο πριν. Η Γλυφάδα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε σημαντικό διπλό απέναντι στον μέχρι πρότινος αήττητο Απόλλωνα Ευπαλίου και κλείδωσε την δεύτερη θέση σε αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όμως η, ο Απόλλωνας αν και πήρε κεφάλι με πέναλτι, έμεινε με δέκα παίκτες επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να κάνουν την ανατροπή παίρνοντας μια καθαρή νίκη που τους εξασφαλίζει της δεύτερη θέση.

Στο πρώτο παιχνίδι, χρονικά, που έγινε στα Μαλάματα ο τυπικά φιλοξενούμενος Δωρικός κέρδισε όπως αναμενόταν τον Ηρακλή Μοναστηρακίου με το αγχωτικό 2-3 και παρέμεινε τρίτος έστω με έναν βαθμό διαφορά από τον τέταρτο. Οι γηπεδούχοι που ακόμη δεν έχουν βαθμό είχαν μικρότερο κίνητρο από την ομάδα των Μαλαμάτων και παρότι σκόραραν δύο φορές, κάτι που δεν κάνουν συχνά φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το χρέος τους και “υποδέχονται” την τελευταία αγωνιστική τον Απόλλωνα Ευπ. αναζητώντας το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει τρίτους -ακόμη και η ήττα τους καλύπτει αν δεν κερδίσει η ΑΣΤΕ στη Γλυφάδα.

Διπλό και στο Λιδωρίκι όπου ο αδιάφορος Αετός δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση της ΑΣΤΕ, η οποία είχε σαφώς ισχυρότερο κίνητρο από τους βαθμολογικά αδιάφορους γηπεδούχους. Για τον Αετό απομένει ακόμη ένα παιχνίδι, πάλι στην έδρα του με τον Ηρακλή Μ. για να κλέισει τις φετινές υποχρεώσεις του ενώ η ΑΣΤΕ μετά το σημερινό σημαντικό, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, διπλό ψάχνει ακόμη ένα στη Γλυφάδα αφού η ισοπαλία δεν είναι αρκετή για να της δώσει την τρίτη θέση.

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Ευπαλίου – Γλυφάδα Δωρίδας 2-4
Ηρακλής Μοναστηρακίου – Δωρικός Μαλαμάτων 2-3
Αετός Λιδωρικίου – Τολοφώνα Ερατεινή 2-4

Η βαθμολογία

(2ος όμιλος) 9η αγωνιστική

ομάδα αγώνες Ν-Ι-Η τέρματα βαθμοί
1. Απόλλων Ευπ. 9 8-0-1 31-6 24
2. Γλυφάδα Δωρ. 9 5-3-1 33-12 18
3. Δωρικός Μαλ. 9 4-2-3 20-21 14
4. Τολοφώνα-Ερατ. 9 4-1-4 22-20 13
5. Αετός Λιδ. 9 2-2-5 14-24 6
6. Ηρακλής Μον. 9 0-0-9 7-45 0

* Ο Αετός Λιδωρικίου έχει -2 βαθμούς λόγω ποινής από το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15

http://amfissaface.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...