Έτοιμος για το draft ο Καλαϊτζάκης!

Έτοιμος για το draft ο Καλαϊτζάκης!

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο draft του καλοκαιριού, τονίζοντας πως το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο ΝΒΑ!

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods παίρνει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ την φετινή σεζόν, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Καλαϊτζάκης αποφάσισε να… πατήσει στις παραστάσεις που κερδίζει φέτος με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης και θα δηλώσει συμμετοχή στο draft του καλοκαιριού!

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό αλλά αποφάσισα να πάρω μέρος στο draft επειδή το μεγάλο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση πιστεύω ότι θα πετύχω τον στόχο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ESPN ο ταλαντούχος γκαρντ, ο οποίος -όπως τονίζεται στο δημοσίευμα- ενδέχεται να δει το όνομά του κάπου στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας.

Μάλιστα, το ESPN κατέταξε τον Καλαϊτζάκη στην όγδοη θέση της λίστας με τα κορυφαία prospect του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 (όπου μέτρησε 14,4 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μ.ο), ενώ ο ατζέντης του νεαρού άσου, Τάσος Δελημπαλταδάκης, ανέφερε πως ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στις ΗΠΑ μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τους «πράσινους», ώστε να κάνει ατομικές προπονήσεις και να τον «τσεκάρουν» οι σκάουτερ του ΝΒΑ.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/326433-Etoimos-gia-to-draft-o-Kalaitzakes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...