Έτσι δε θα πάρετε βάρος στις γιορτές!

Έτσι δε θα πάρετε βάρος στις γιορτές!

Η παράδοση που θέλει σε κάθε εορταστική περίοδο να ανεβαίνει ο δείκτης της ζυγαριάς, τώρα θα «σπάσει» με τα ακόλουθα 5 εύκολα tips:

Η πράσινη σαλάτα: Ό,τι και αν φάμε μαζί με σαλάτα το μεταβολίζουμε πολύ καλυτέρα! Δηλαδή, με ένα θερμιδογόνο γεύμα θα φάω σαλάτα όχι μονό για τον κορεσμό αλλά γιατί με βοηθήσει να κάψω τις θερμίδες γρηγορότερα λόγο των φυτικών ινών.

Τα μελομακάρονα: Αν θες μελομακάρονα επέλεξε να φας 2 πριν τις 12:00 αντί για πρωινό. Έτσι μέσα στη μέρα θα τα κάψεις ευκολότερα

Ο νόμος 80%-20%: Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να φάει σωστά το 80% της ημέρας και μονο το 20% λάθος! Αν κάνεις λοιπόν 5 γεύματα την ήμερα μονό το ένα επιτρέπεται να είναι “λάθος”.

15’ άσκηση κάθε μέρα: Μη περιμένεις τη νέα χρόνια ! 15’ στο σπίτι με ασκήσεις αρκούν (πχ. κοιλιακοί, squats, push-ups, προβολές). Βάλε το χρονόμετρο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι σε φόρμα και μετά τις γιορτές!

Η μαγική σανίδα: Αν πάλι δεν έχεις χρόνο ούτε για αυτό, η άσκηση σανίδα είναι η άσκηση σου! Γυμνάζει κοιλιακούς (ορθό και πλάγιους), χέρια και πόδια και όλα αυτά ενώ είσαι ακίνητη! Με 3 σανίδες τη μέρα που θα “κρατήσεις” από 40 δεύτερα έως 1,5 λεπτό θα δεις μεγάλη διάφορα!

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/315036-Etsi-de-tha-parete-baros-stis-giortes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...