Έτσι θέλει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής. Η υπόσχεση του Οφόε και το νέο σύστημα

Έτσι θέλει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής. Η υπόσχεση του Οφόε και το νέο σύστημα

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων μοιάζει με δώρο στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος θέλει εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν που έχει δημιουργήσει ο Μπέσνικ Χάσι. 

Ο Λεμονής έχει δώσει το σύνθημα για restart στους παίκτες του, λέγοντας πως έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουν και το μόνο που χρειάζεται να διορθώσουν είναι η ανισορροπία που υπάρχει στο παιχνίδι της ομάδας. 

Πρώτα από όλα ο Τάκης Λεμονής έχει αλλάξει τη διάταξη με την οποία παρατάσσει την ομάδα σε σχέση με τον Χάσι και από 4-2-3-1 πλέον θα παίζει με 4-3-3. 

Στη συνέχεια, δίνει έμφαση στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι της ομάδας, όταν επιτίθεται και όταν αμύνεται για να μπορέσουν οι παίκτες να έχουν σωστές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο και να μπορούν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα ο Σάββας Θεοδωρίδης συνεχίζει τα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές. Μετά τον Αλεξί Ρομαό, ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ μίλησε με τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως «προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, να είμαι από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο καλός. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα, δίνοντας όλα μέσα στο γήπεδο». 

Από εκεί και πέρα, ο κ. Θεοδωρίδης είχε συζήτηση και με τους νεαρούς Σισέ, Κούτρη και Ζντιέλαρ, με τους οποίους είναι απόλυτα ευχαριστημένοι όλοι στον Ολυμπιακό, και τους τόνισε πως όλοι περιμένουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304168-Etsi-thelei-ton-Olympiako-o-Lemones-E-yposchese-toy-Ophoe-kai-to-neo-systema ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...