Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου – Nοσηλευόταν με ηπατική ανεπάρκεια

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου – Nοσηλευόταν με ηπατική ανεπάρκεια

 | kontranews.gr

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ο διάσημος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλευόταν, τις τελευταίες εβδομάδες, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» της Κωνσταντινούπολης με ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η υγεία του θρυλικού αθλητή επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα, βρισκόταν σε τεχνητό κώμα και τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, μόλις 50 ετών.

Στις 13 Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και χρειάστηκε, τότε, να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο θρύλος της άρσης βαρών είχε διαγνωστεί με κίρρωση του ήπατος καθώς επί πολλά χρόνια κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Tο πρόβλημα του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου με το συκώτι του είχε ξεκινήσει μετά την αποτυχία του στους αγώνες του Σίδνεϊ, αφού μη έχοντας πλέον τη διέξοδο του αθλητισμού και διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά για να ξοδέψει άρχισε να «πνίγει» τον πόνο του στο αλκοόλ.

Για την υπόθεσή του είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί και στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310218-Echase-te-mache-gia-te-zoe-o-Naim-Soyleimanogloy-Noseleyotan-me-epatike-aneparkeia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...