Ήττα στο Αγγελόκαστρο για τον Προμηθέα.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 0

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχελώος Αγγελοκάστρου κέρδισε με 3 – 0 τον Προμηθέα Γαβρολίμνης και έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και κομβικό σημείο του αγώνα η αποβολή του Καλαβρουζιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56΄. Επανεμφάνιση του Στάθη Ζαλοκώστα μετά τον τραυματισμό του για τον Αχελώο, που έδωσε τέλος στο σερί τριών νικών του Προμηθέα.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με μακρινό σουτ του Αλέξη Ρόκκου που πέρασε πάνω από το δοκάρι στο 19΄. Στο επόμενο λεπτό ο Παπακωστόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Κωνσταντίνου και έπιασε αμέσως το σουτ που κατέληξε εύκολα στα χέρια του Κλιάφα. Στο 23΄ του σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ και στο 28΄ ο Μπούζας βρήκε τον Καλοκαίρη στη γραμμή της περιοχής και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 35΄ το σουτ του Μπούζα πέρασε άουτ. Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έγινε από τους φιλοξενούμενους με τον Κλιάφα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του Αλμπάνη στο 41΄.
Στο 55΄ ο Αχελώος έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από φάση διαρκείας, όπου η μπάλα κατέληξε στο Βαγενά που με σουτ την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 56΄ η αριθμητική ισορροπία άλλαξε με τον Καλαβρουζιώτη να δέχεται την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Καραβασίλη. Το μακρινό σουτ του Ρόκκου στο 60΄ πέρασε άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Κλιάφας απέκρουσε το σουτ του Αλμπάνη μέσα από την περιοχή. Στο 62΄ ο Καλοκαίρης ανατράπηκε από το Γρηγόρη Κυρίτση μέσα στην περιοχή και ο Καραβασίλης υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάθης Ζαλοκώστας, που νίκησε το Γκασούκα και άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Βασίλης Κλιάφας έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Καλαβριζιώτη. Στο 74΄ ο Μπούζας με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Προμηθέα κάνοντας το 2 – 0. Το τελικό 3 – 0 διαμορφώθηκε στο 78΄ μετά από πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στον Κώστα Ταμπάκη που με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα έγινε στο 87΄ όταν ο Ζαλοκώστας έβγαλε παράλληλη σέντρα, όμως ο Καλοκαίρης δεν πρόλαβε τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Φούντας, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Βαγενάς, Αλεξάκης (53΄ Ζαλοκώστας Ευστ.), Μπούζας (83΄ Σαγανάς), Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μαντζάνας (72΄ Ταμπάκης).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Κυρίτσης (69΄ Ταμπάκης Ν.), Δημητρόπουλος, Μυλωνάς, Καραπαππάς (65΄ Κοσσόβας), Καλαβρουζιώτης, Αλμπάνης, Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Παπακωστόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...