Όλο το ρεπορτάζ για το αιματηρό επεισόδιο στην Δάφνη Καλαβρύτων

Για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος (Μ.Μ)  από την Δάφνη Καλαβρύτων (είναι σοβαρά τραυματισμένος), όταν διαπληκτίστηκε  με δυο συμπατριώτες μας από το Πάος και τα Τριπόταμα (διαβάστε την πρώτη είδηση εδώ). 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com. στην διασταύρωση της Πατρών – Τριπόλεως (“111”) με την Δάφνη Καλαβρύτων, συναντήθηκαν δυο οχήματα. Στο ένα οδηγούσε ο 27χρονος από την Δάφνη και στο άλλο δύο άτομα 23 και 24 ετών από το Πάος και τα Τριπόταμα αντίστοιχα. Οι δύο οδηγοί λογομάχησαν, πιθανόν για προτεραιότητα, με τον ένα να βγάζει αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και να τραυματίζει σοβαρά τον 27χρονο στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως οι δύο, πήραν τον αιμόφυρτο 27χρονο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Κλειτορίας. Ο ένας παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο άλλος όμως, εξαφανίστηκε και αναζητείται.
Ο 27χρονος  τραυματίας (Μ.Μ.)λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το Κ.Υ.Κλειτορίας, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, για πολύ λίγο δεν χάθηκε η ζωή του  αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και υποβάλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Για την υπόθεση διενεργεί έρευνες το Α.Τ.Κλειτορίας.
(φωτό αρχείου)
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...