ΑΑΔΕ: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, μετά την πυρκαγιά

ΑΑΔΕ: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, μετά την πυρκαγιά

Σε μεγάλο βαθμό η αποκατάσταση της λειτουργίας της Β' ΔΟΥ Λάρισας μετά την πυρκαγιά

«Η λειτουργία της ΔΟΥ Β΄ Λάρισας έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό» και όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), από τη Δευτέρα 12/3/2018 οι πολίτες και επιχειρήσεις που υπάγονται στην Υπηρεσία αυτή θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο κτίριο όπου στεγάζεται η Α΄ ΔΟΥ Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στη Φιλιππούπολη.

Ο Διοικητής κ. Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε ότι «Εκ μέρους όλης της ΑΑΔΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα και την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού Λάρισας για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, καθώς και τη ΓΓΠΣ και τις λοιπές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών για την άμεση συνδρομή τους επαναλειτουργία της Υπηρεσίας, μία εβδομάδα μετά την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεών της. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό που εργάζεται στις ΔΟΥ Β΄ και Α΄ Λάρισας, καθώς και στις λοιπές υπηρεσίες μας στο νομό και στις επιτελικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, για τη πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλες αυτές τις ημέρες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της ΔΟΥ. Τέλος, εκφράζω τις ευχαριστίες μας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις του νομού για την κατανόηση που επέδειξαν στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών σχετικά με την εξυπηρέτηση τους από τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.»

Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιηθούν τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας και fax της ΔΟΥ. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει η ίδια ([email protected]). Οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας της Υπηρεσίας θα συνεχιστούν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό.

Τέλος, από την Αρχή, επισημαίνεται ότι μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς και αρχειοθέτησης του διασωθέντος φυσικού αρχείου του τμήματος Κεφαλαίου στις νέες εγκαταστάσεις της Δ.Ο.Υ, ενδέχεται να προκύψουν μικρές καθυστερήσεις ως προς τον έλεγχο δηλώσεων που αφορούν την αγορά πρώτης κατοικίας και δηλώσεις δωρεών και γονικών παροχών. Το ίδιο ισχύει και για άλλες υπηρεσίες που συνδέονται με φυσικά αρχεία που καταστράφηκαν. Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί η επανυποβολή δηλώσεων και δικαιολογητικών που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/324796-Se-megalo-bathmo-e-apokatastase-tes-leitoyrgias-tes-B-DOY-Larisas-meta-ten-pyrkagia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...