Αγωνιούν οι κάτοικοι για το γήπεδο Λυγιά. Εικόνες εγκατάλειψης κατέγραψε ο φακός του Ν.Ν.




Με την παρακάτω ανακοίνωση οι κάτοικοι του Λυγιά και συγκεκριμένο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δ.Σ. Λυγιά καθώς και η διοίκηση της τοπικής ομάδας εξέφρασαν την αγωνία τους για την κατασκευή του γηπέδου, που όπως θα δείτε στις εικόνες δεν μοιάζει για γήπεδο υπο κατασκευή. Πάντως πρόσφατο ρεπορτάζ του Nafpaktianews.gr ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου Γαβρολίμνης σειρά θα πάρει του Λυγιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το  διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ( Το Νεόκαστρο) και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Λυγιά εκφράζουν την ανησυχία τους για την μη ολοκλήρωση του γηπέδου ενός έργου που είναι ενταγμένο σε πρόγραμμά Leader από το 2014. Είχαμε την διαβεβαίωση ότι θα τελείωνε τέλος του 2015 και ενώ ξεκίνησαν εργασίες το Νοέμβριο του 2015 μετά από οκτώ μήνες η εικόνα είναι χειρότερη από πριν. Είχαμε κλοπές στη περίφραξη του γηπέδου ( κομμάτια πλέγμα) συνθήματα οπαδικά στους τοίχους και στις πόρτες των αποδυτηρίων , σκουπίδια και χόρτα παντού.

Η ομάδα είχε την ελπίδα ότι μετά από πολλά χρόνια θα ξεκίναγε τις υποχρεώσεις της στο γήπεδο της και συζητούσε και για τμήματα υποδομής. επίσης τα σχολεία του Δ.Δ. Λυγιά  του 6ου δημοτικού Ναυπάκτου και του τρίτου γυμνασίου Ναυπάκτου το χρησιμοποιούν για τις εκδρομές και τις αθλοπαιδιές τους . Επίσης εξυπηρετεί πολλούς πολίτες που αθλούνταν στο χώρο αυτό γιατί είναι το πιο κοντινό δημοτικό γήπεδο από το κέντρο της πόλης και ειδικά περιοχές από την πλατεία Φαρμάκη , Κεφαλόβρυσο, Συνοικία Λυγιά και Δένδρου , δημοτικό διαμέρισμα Λυγιά και Σκάλας περιοχές που πληθυσμός τους περίπου φτάνει τις 6000 ανθρώπους, για τους λόγους αυτούς ζητάμε από τους υπευθύνους να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω για να μπορέσουμε να προλάβουμε τη σχολική περίοδο που ξεκινά το Σεπτέμβριο και την έναρξη του πρωταθλήματος και κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Με εκτίμηση

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δ.Σ. Λυγιά

Α.Ο. Λυγιάς ( Το Νεόκαστρο)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10-001 11 11-001 12 13 14 15 16 17 18



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...