Αγ. Νάπα: 18χρονος βρέθηκε νεκρός στον πάτο πισίνας

Αγ. Νάπα: 18χρονος βρέθηκε νεκρός στον πάτο πισίνας
Νεκρός στον πάτο της πισίνας τουριστικών διαμερισμάτων όπου διέμενε στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί δεκαοκτάχρονος Αγγλοκύπριος, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην Κύπρο.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου «σήμερα γύρω στις επτά το πρωί εντοπίστηκε αναίσθητος στον πάτο της πισίνας, ένας 18χρονος Αγγλοκύπριος, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην Κύπρο. Ο νεαρός ανασύρθηκε από την πισίνα από άλλους λουόμενους και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να βρει τις αισθήσεις του».
Στο χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το πτώμα του νεαρού 18χρονου.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διεξάγει έρευνες και ανακρίσεις, ενώ λαμβάνει καταθέσεις από άλλους λουόμενους που βρίσκονταν στην πισίνα εκείνη την ώρα προκειμένου να εξακριβωθεί πώς και γιατί ο νεαρός βρέθηκε στον πάτο της πισίνας αναίσθητος.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...