Αδ.Γεωργιάδης:«Μετά τις εθνικές εκλογές,θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο»

φηγγφγ«Αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα κάνει διαβούλευση με τα κόμματα και θα προχωρήσουμε σε ένα δίκαιο αλλά και χρήσιμο για την Ελλάδα εκλογικό νόμο», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα αν βλέπει εκλογές το φθινόπωρο υποστηρίζει ότι «η σύγκρουση της επιθυμίας των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου να μείνουν στην καρέκλα και της πραγματικότητας, που κάνει ζοφερή τη ζωή των Ελλήνων, κάποιο αποτέλεσμα θα γεννήσει. Θα δούμε ποιο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παραλείπει στη συνέντευξή του να σχολιάσει και τα γεγονότα στην Τουρκία, τονίζοντας ότι «η ιστορία έχει αποδείξει ότι, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα, ψάχνει για εξωτερικούς εχθρούς».

Τέλος, για το θέμα της έκδοσης των οκτώ τούρκων στρατιωτικών σημειώνει: «Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος την εμπλοκή των πολιτικών σε αποφάσεις που οφείλει να παίρνει αποκλειστικά η ελληνική δικαιοσύνη». Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση ούτε μπορεί να υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα τους εκδώσει, ούτε ότι δεν θα τους εκδώσει. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι δικαστές βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του διεθνούς δικαίου».

The post Αδ.Γεωργιάδης:«Μετά τις εθνικές εκλογές,θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο» appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...