Αθηνά Ωνάση: Υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της;

Κυριακή 29/05/2016 – 17:04athina onassisΌσο εκείνη δεν μιλάει δημόσια για το διαζύγιό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα, τόσο τα διεθνή μίντια θα εικάζουν για την αιτία του χωρισμού. Είναι η Αθηνά Ωνάση μία πληγωμένη απατημένη σύζυγος ή μήπως πήρε την απόφαση να χωρίσει επειδή ο «Ντόντα» δεν ήθελε να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί.
Για την ώρα, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην περίπτωση της απιστίας. Η αδυναμία του συζύγου της για το γυναικείο φίλο τον έφερε στην αγκαλιά μιας Ισπανίδας, με την οποία τους έκανε τσακωτούς η Αθηνά στις αρχές Μαΐου.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, ο διεθνής τύπος εστιάζει σε ένα διαφορετικό τρίτο πρόσωπο, αρσενικό, που βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς.
«Είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της;» αναρωτιούνται τα ξένα μίντια, όμως οι πρώτες πληροφορίες που συνθέτουν το προφίλ αυτού του άνδρα συγκλίνουν στην «ταυτότητα» του καλού φίλου που γνωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια, ο οποίος έχει σπεύσει να στηρίξει ψυχολογικά την Αθηνά.
Η εφημερίδα Secret επικοινώνησε με την κουμπάρα της Αθηνάς, την κ. Κοτρωνάκη, η οποία αποκάλυψε: «Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα».
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...