Αθώος δηλώνει βασικός κατηγορούμενος για την απαγωγής Λεμπιδάκη: υποστήριξε ο συνήγορός του

Αθώος δηλώνει βασικός κατηγορούμενος για την απαγωγής Λεμπιδάκη: υποστήριξε ο συνήγορός του

Όλες τις κατηγορίες για τις οποίες διώκεται αρνείται ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, o oποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο. 

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, θεωρείται ο «συνδετικός κρίκος» των δύο ομάδων απαγωγέων. 

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην τοπική ιστοσελίδα cretalive, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Θωμάς Λεχωβίτης κάνει λόγο για «παιδαριώδη στοιχεία» και ισχυρίζεται ότι αυτά δεν επαρκούν για να διώκεται ο πελάτης του για πέντε κακουργήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αρπαγή σε διακεκριμένη μορφή, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες φθορές, εμπρησμός από πρόθεση και απόπειρα εκβίασης. 

Ο κ. Λεχωβίτης ανέφερε, επίσης, σαν παράδειγμα στοιχείου ότι στοιχείο εις βάρος του πελάτη του είναι και το γεγονός ότι «έκανε βόλτα με κάποιους συγκατηγορούμενούς» του. 

 

Προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο έλαβαν και οι υπόλοιποι επτά συλληφθέντες. Το ekriti μεταδίδει πληροφορίες ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που αναλαμβάνουν μερίδιο ευθυνών και εμπλοκής στην υπόθεση. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303820-Athoos-delonei-basikos-kategoroymenos-gia-ten-apagoges-Lempidake-yposterixe-o-synegoros-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...