Αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που απειλεί ότι θα κάψει τον ΣΚΑΪ

Αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που απειλεί ότι θα κάψει τον ΣΚΑΪ

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα , ο οποίος  συνελήφθη στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας. Αφορμή της σύλληψής του ήταν η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου εξαπέλυε απειλές κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον κατηγορούμενο να κάνει λόγο στην απολογία του για επιχείρηση ιδεολογικής καταστολής.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο αθώωσε τον κατηγορούμενο κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε  η εναντίον του δίωξη. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα περίπου εκατό άτομα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον κατηγορούμενο.

Ο συγκεκριμένος είχε γράψει στο facebook:

“Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια δεν ξέρω… Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του”.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/336115-Athoo-to-egetiko-stelechos-toy-Roybikona-poy-apeilei-oti-tha-kapsei-ton-SKAI ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...