Αιματηρή ληστεία με ένα νεκρό στο Κολωνό

Αιματηρή ληστεία με ένα νεκρό στο Κολωνό
Δύο άτομα εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ κρεάτων στη συμβολή της Λ. Κηφισσού 102 και Αγ. Παύλου στα όρια Περιστερίου και Κολωνού.

Μετά τη ληστεία επιχείρησαν να διαφύγουν με μία μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που βρίσκονταν στην περιοχή. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας από τους δράστες τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανταλλαγή των πυροβολισμών, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το ίδιο κατάστημα είχε γίνει στόχος ληστών από την ίδια «δυάδα» ληστών, την τελευταία εβδομάδα με λεία 500 και 600 ευρώ αντίστοιχα.

Σχεδόν άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος της συμπλοκής, ειδοποιήθηκε Εισαγγελέας και Ιατροδικαστής, ενώ οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην συμπλοκή παρέδωσαν τον οπλισμό τους για βαλλιστική εξέταση.

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα για την ταυτότητα των δραστών, ενώ ο συλληφθείς έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εξετασθεί και να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...