Ακραίες εκφράσεις από Ιερέα στη Ρόδο: “Εσχάτη προδοσία από τα κοπρόσκυλα της Αριστεράς”

”Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο π. Χρήστος Σιάνας κατά την διάρκεια του Κυριακάτικου κηρύγματός του στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.

Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: ”Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε ενταταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας”

Σε ό,τι αφορά τον Πάνο Καμμένο ο π.Σιάνας τον χαρακτηρίζει ως “πουλημένο”και τους ΑΝΕΛ ελεεινούς που υπέγραψαν τη συμφωνία.

”Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι Υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία” ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.

”Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες” υπογράμμισε ο π. Χρήστος, ενώ σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ως ελεεινούς και τη Βουλή ως “βόθρο”.

ΠΗΓΗ: romfea.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...