Αλλάζει η Αγυιά, λόγω Παναθηναϊκού

Με πολλές βελτιώσεις/αλλαγές και συζητήσεις για την μετατροπή της Αγυιάς σε πιο ασφαλή έδρα και με δυνατότητα να υποδέχεται αντίπαλους οπαδούς, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση στην Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας σχετικά με το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 29/11.

Στην συζήτηση βρέθηκαν άνθρωποι της ΠΑΕ (Γιώργος Αποστολόπουλος) και της Ερασιτεχνικής, αλλά και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, που μάλιστα ζήτησε 500 εισητήρια (σ.σ. τα οποία θα προπληρώσει) με προοπτική αυτά να γίνουν 800, αλλά το σημαντικότερο γεγονός, είναι αναμφισβήτητα οι αλλαγές που ζήτησε η Αστυνομία να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Το βασικό ζήτημα είναι η μεταφορά της θύρας των φιλοξενούμενων στην Θύρα3 (πίσω και προς τα δεξιά από τον πάγκο της Παναχαϊκής προς το πέταλο), εκεί θα τοποθετηθεί το κιγκλίδωμα, ενώ κάγκελα θα μπουν και μπροστά από τους οπαδούς, ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου τους στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό βολεύει και την ΠΑΕ και την Αστυνομία, αφενώς αφού δεν θα υπάρχει κίνδυνος για να καταστραφεί το βοηθητικό που μόλις τοποθετήθηκε, αφετέρου δεν θα υπάρχει καμία επαφή οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας με αυτούς της Παναχαϊκής.

Πάνω σε αυτό, αμφότεροι σκέφτονται την δημιουργία μιας πόρτας-εισόδου πίσω από την αίθουσα της Πυγμαχίας, ώστε να εισέρχονται από εκεί όσοι φίλοι των εκάστοτε ομάδων θα έρθουν στην Πάτρα. Έτσι θα μπορεί η Αστυνομία να παραλαμβάνει τους εκδρομείς από την ανατολική πλευρά του γηπέδου (προς την Εθνική Οδό), ώστε να είναι πιο ελεγχόμενη η μετάβαση τους και η αποχώρηση τους από την Αγυιά.

Βαγγέλης Μιχάλης matchnews.gr/allazi



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...