Αναβολή των απολογισμών Nostos 2017 και Παζαριών λόγω έλλειψης στοιχείων

-Απίστευτα κι όμως Ναυπακτιακά

-Πήγαν να κάνουν απολογισμό δίχως οικονομικά στοιχεία

Χρειάστηκε να περάσουν 4 μήνες από την διοργάνωση και διεξαγωγή των δύο σημαντικών εκδηλώσεων για τον δήμο Ναυπακτίας,της Νόστος δηλαδή και των Παζαριών στα μέσα και τέλη του Οκτώβρη.Έκτοτε περίμεναν όλοι με αγωνία τον οικονομικό και όχι μόνο,απολογισμό των δύο αυτών εκδηλώσεων. 

Ήταν τόσο όμορφα προγραμματισμένα όλα,ώστε ήρθε ως θέμα στην ημερήσια διάταξη του χθεσινού συμβουλίου,τακτικού (Να σημειωθεί) για να διαπιστώσουμε τελικά ότι από αυτόν τον απολογισμό έλειπε η οικονομική έκθεση του ενός εκ των χρηματοδοτών.Δηλαδή έλειπε η οικονομική απολογιστική έκθεση της Αιτωλικής αναπτυξιακής,της εταιρείας δηλαδή που είχε συνάψει σύμβαση ο δήμος για την διεξαγωγή τους.

Από την μια πλευρά υπήρχαν σύμφωνα με τα λεγόμενα Σύψα (Αντιδημάρχου Οικονομικών) όλα τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας προκειμένου να γίνει απολογισμών,,,,και ω του θαύματος,,,έλειπαν τα στοιχεία του έτερου χρηματοδότη.Άρα λογικό κι επόμενο ήταν να πάει η υπόθεση σε αναβολή,πριν καλά-καλά ακουστεί η εισηγητική αναφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Και το κουμπί πάτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ντ.Τσουκαλάς, ο οποίος πρώτος απ’όλους πρότεινε να μετατεθεί σε άλλο χρόνο η συζήτηση προκειμένου όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να έχουν μπροστά τους εκτός από τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας (τα είχαν) και την απολογιστική οικονομική έκθεση (τα στοιχεία δηλαδή) από την Αιτωλική αναπτυξιακή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δημοτική σύμβουλος της Α.Δ.Κ.Ν Μ.Ζιαμπάρα τασσόμενη με την πρόταση Τσουκαλά.Έτσι,δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστη προσπάθεια προκειμένου να “πείσουν” τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί συζήτηση χωρίς ολοκληρωμένα στοιχεία.Έτσι και ο ίδιος τελικά να προτείνει την αναβολή του θέματος.

-Έσπασε το σερί …..

Το στοίχημα που είχε μπει ήταν αν θα καταφέρει έστω και μια φορά το δημοτικό συμβούλιο να κάνει συνεδρίαση με πλήρη ομοφωνία σε όλα τα θέματα,κάτι που θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού),θυμίζοντας μάλλον συνεδριάσεις του Δημοτικού λιμενικού ταμείου (Δ.Λ.Τ)

Η περιρρέουσα αίσθηση στην ατμόσφαιρα μύριζε μια περίεργη ομόφωνη συναίνεση που να σημειωθεί ότι κράτησε και στα 41 θέματα (40 της Η.Δ. και 1 εκτός),πλήν ενός ΠΑΡΩΝ του Σπ.Τσέλιου στο 36ο θέμα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...