Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ κατά δημοσιευμάτων

Δ.Ε.Υ.Α.  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, 21/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με δημοσιεύματα που διακινούνται το τελευταίο διάστημα σε βάρος της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας, επισημαίνομε τα εξής:

  • Είναι πλέον προφανές ότι εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο υπονόμευσης και συκοφάντησης της ΔΕΥΑΝ και του έργου της.Οι εμπνευστές του σχεδίου στη προσπάθεια τους αυτή, χρησιμοποιούν κάθε ανακρίβεια και ψέμα για την επίτευξη των σκοπών τους.
  • Φτάνουν δε στο έσχατο σημείο υποτέλειας ώστε απροσχημάτιστα να ταυτίζονται με εργολαβικά συμφέροντα. Ενδεικτικά αναφέρουν για συγκεκριμένο εργολάβο ότι ″τον ταλαιπωρούν τον άνθρωπο!″) και τελικά να επιδιώκουν να νομιμοποιήσουν ″πανωπροίκι″ δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες του Ναυπακτιακού λαού.
  • Η ΔΕΥΑΝ, με αποκλειστικό στόχο την προστασία των συμφερόντων των δημοτών, με νόμιμη και ορθολογική διαχείριση του δημοσίου χρήματος, τεκμηριωμένα (επιστημονικά –τεχνικά και οικονομικά), αλλά και με αποφασιστικότητα, σε όλα τα επίπεδα και φάσεις του έργου, εξέφρασε  τις θέσεις της και θα προχωρήσει μέχρι τέλους με ότι αυτό συνεπάγεται.
  • Τα χαμηλού επιπέδου σχόλια όπως, Διευθυντές, Διευθύνσεις , ειδικά μισθολόγια κλπ., δεν την αγγίζουν ούτε στο παραμικρό, είναι δε τόσο ψευδή και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ώστε αυτά να είναι ανάξια κάθε απάντησης.
  • Όσο δε για το ″περιβόητο″ έγγραφο του Συνδέσμου Ανώνυμων Τεχνικών Εταιρειών, αυτό έχει ήδη απαντηθεί και συγχρόνως καταρριφθεί κάθε επισήμανση του, από τις 9/10/2017 με έγγραφο της ΔΕΥΑΝ προς κάθε αρμόδια αρχή. Έκτοτε και  μετά από όλες τις νόμιμες εγκρίσεις ( Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων –Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας), το έργο (προμήθεια ) δημοπρατήθηκε κανονικά χωρίς την παραμικρή ένσταση από κανέναν ενδιαφερόμενο, σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού.

Τέλος καλούμε τους εμπνευστές και συντάκτες των συκοφαντικών και υποβολιμαίων σχολίων να επανορθώσουν άμεσα ( αφού ενημερωθούν αρμοδίως), σε διαφορετική δε περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να  προβούμε σε όλες τις νόμιμες  ενέργειες για την προστασία της επιχείρησης από τέτοιες κακόβουλες επιθέσεις.

Εκ της ΔΕΥΑΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...