Ανακοινώθηκε ο Γουίλιαν απ’τον Παναιτωλικό – To who is who του ποδοσφαιριστή (video)

Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το μεσημέρι απ’την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γουίλιαν ντα Σίλβα Μπαρμπόσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Είναι η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή που πραγματοποιεί ο Παναιτωλικός, έπειτα κι απ’την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, επίσης Βραζιλιάνου  Άργκους Σοάρες την περασμένη Παρασκευή. Πιθανότατα και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή του Παναιτωλικού για την σαββατιάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το βιογραφικό του Γουίλιαν :
Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου του 1994 στη Bachia της Βραζιλίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βραζιλιάνικη Λεμέ σε ηλικία 15 ετών, ενώ στα 17 του γεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ιταλία, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια, μέχρι και τα 19 του δηλαδή, στις ακαδημίες της Τορίνο. Έπειτα ακολούθησε η επαγγελματική του καριέρα και η υπογραφή συμβολαίου με την πορτογαλική Μπέιρα Μάρ, έχοντας σε 30 συμμετοχές 5 γκόλ (2013-2014), με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Νασιονάλ (2014-2017) όπου σε τρία χρόνια συμπλήρωσε 66 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα 6 γκόλ! Τελευταία ομάδα του Γουίλιαν πρίν πάρει τη μεταγραφή στον Παναιτωλικό, ήταν η πορτογαλική επίσης Βιτόρια Σετούμπαλ με την οποία είχε 14 συμμετοχές.

(φωτό απ’την πρώτη του σημερινή προπόνηση)

Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός (από τα αριστερά), μπορεί όμως να αγωνιστεί και στη θέση του φόρ, αλλά και ως δεκάρι. Έχει ύψος 1,69 και είναι δεξιοπόδαρος . Στον Παναιτωλικό επέλεξε να φοράει το νούμερο 94 (Το 1994 είναι η ημερομηνία γέννησής του) .

Χαρακτηρίζεται απ’την ταχύτητά του, την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, καθώς και από τις πολλές ασίστ που μοιράζει.  Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Γουίλιαν Μπαρμπόσα :

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...