Ανατροπή: Δεν θα παίξει στην έδρα της με την ΑΕΚ η Βίντι!

Ανατροπή: Δεν θα παίξει στην έδρα της με την ΑΕΚ η Βίντι!

Η πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League για την ΑΕΚ έχει ως τελευταίο εμπόδιο την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βίντι.

Η ομάδα των Λάζοβιτς και Γιούχαζ απέκλεισε τη Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Παρ’ όλα αυτά, η ιστορική για τους ίδιους εντός έδρας αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους την προσεχή Τετάρτη (22/8, 22:00) δεν θα πραγματοποιηθεί στην φυσική έδρα της Βίντι στην πόλη Σέκεσφεχερβαρ!

Κι αυτό, διότι θα… μετακομίσει στη Βουδαπέστη και το γήπεδο της Φερεντσβάρος «Groupama Arena» (φωτο), χωρητικότητας 23.968 θεατών, μιας και αυτό πληροί τις προδιαγραφές της UEFA.

Εξάλλου, η Βίντι αγωνίζεται προσωρινά στην «Pancho Arena» που δέχεται 4.000 θεατές, καθώς στο γήπεδο της «Sóstói Stadion» γίνονται βελτιωτικές εργασίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Στην Groupama Arena στη Βουδαπέστη, έδρα της Φερεντσβάρος και χωρητικότητας 23.968 θεατών και όχι στη φυσική της έδρα στο Σέκεσφεχερβαρ, θα υποδεχθεί η MOL Vidi την ΑΕΚ την Τετάρτη 22 Αυγούστου (22.00, COSMOTE TV) για τον πρώτο αγώνα των play-off του Champions League».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/339967-Anatrope-Den-tha-paixei-sten-edra-tes-me-ten-AEK-e-Binti ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...