Ανατροπή πρόκρισης η Καλλονή

Ανατροπή πρόκρισης η Καλλονή

Για ένα ημίχρονο ο πρόωρος αποκλεισμός φαινόταν πως ερχόταν για την Καλλονή. Η είσοδος του Κενάν Μπαργκάν στην επανάληψη, όμως, άλλαξε την εικόνα της ομάδας της Λέσβου και οι «σαρδέλες» έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό και έκαναν βήμα πρόκρισης.

Ηταν η πρώτη φορά που η Καλλονή φεύγει με την νίκη από το γήπεδο μετά το τέλος Σεπτεμβρίου και το 5-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Δύο μήνες και κάτι είχαν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας στο νησί.

Οι Σερραίοι έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης και να αφήσουν εκτός συνέχειας την Καλλονή. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήταν πολύ καλά στημένη, προηγήθηκε με τον Πόποβιτς στο 16′, αλλά στην επανάληψη έπαθε… μπλακ άουτ.

Η είσοδος του Μπαργκάν άλλαξε τα δεδομένα, ο μεσοεπιθετικός της Καλλονής έκανε το 1-1 στο 55′ και στο 85′ ο Γεωργίου μετά από τακουνάκι του Μανούσου ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι νησιώτες πλέον πάνε στο Ρέθυμνο να αντιμετωπίσουν τον Κισσαμικό και θέλουν έστω έναν πόντο για να πάρουν την πρόκριση.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Καλτσάς, Γιουκαρής (34′ Κλαντρούμπσκι), Ελλακόπουλος (46′ Μπαργκάν), Μανούσος, Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60′ Χιντασέλι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός (75′ Ιωαννίδης), Καψάλης, Κουκόλης, Ρούτσης, Ανδρέου (60′ Ραμίρεζ), Τσιμίκας, Κιόσε, Παπαστεργίου (69′ Μπεριάν), Αγγελούδης, Πόποβιτς.

Πηγή: Ο Φίλαθλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...