Ανατροπή στην υπόθεση της “ληστείας” που έγινε το πρωί στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας με λεία 80.000 ευρώ- Συνελήφθη το… “θύμα”

20:05 Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thebest.gr η πρωινή ληστεία στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρα, ήταν εικονική. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα που κατήγγειλε ότι της έκλεψαν τις 80.000 ευρώ φέρεται να ομολόγησε ότι αυτή σκηνοθέτησε το περιστατικό επειδή είχε αφαιρέσει μόνη της τα χρήματα.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας της Πάτρας κατάφερε να λύσει την υπόθεση και μετά τις τελευταίες εξελίξεις η γυναίκα έχει συλληφθεί.

 

19:35 Νέα δεδομένα για την κινηματογραφική ληστεία που σημειώθηκε το πρωί στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας, με λεία 80.000 ευρώ, ανατρέπουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, από καλά πληροφορημένες πηγές, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που ανέλαβαν την υπόθεση, έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έγιναν τα πράγματα, όπως ακριβώς ελέχθησαν το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, η υπάλληλος που μετέφερε τα χρήματα στο όχημά της, έπεσε θύμα δυο ληστών, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τροχαίο ατύχημα σε παράδρομο στο Άγιο Βασίλειο και της πήραν τα χρήματα.

Ωστόσο, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, φαίνεται να προέκυψε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάστηκαν και πως τα νέα δεδομένα που ανακάλυψαν, ανατρέπουν την υπόθεση.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός ολίγου από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

 

Ρεπορτάζ: Φάνης Βγενόπουλος, Θάνος Χριστακόπουλος

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...