Ανοίγουν θέσεις εργασίας σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες

Ανοίγουν θέσεις εργασίας σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες

Κατηγορία

phpanos
Δευτέρα 25/04/2016 – 10:27

Προσλήψεις

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ                                                                                                                                    

Προσλήψεις προσωπικού για μόνιμο προσωπικό, αλλά και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου θα γίνουν, σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα 17 Δήμους ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για. Η προκήρυξη αφορά 6.918 ανέργους. Οι ειδικότητες είναι: Εργατοτεχνίτες, καθαριστές, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, καθαριστές. Σε δύο μήνες θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος του προγράμματος σε 34 ακόμα Δήμους, του οποίου οι ωφελούμενοι ανέρχονται 12.600 σε Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αλεξάνδρεια, Αχαρνές, Βέροια, Γρεβενά, Δέλτα, Δράμα, Ήλιδα, Θεσσαλονίκη, Ίλιον, Καρδίτσα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κύμη-Αλιβέρι, Λαγκαδά, Λαμία, Λαυρεωτική, Λιβαδειά, Μέγαρα, Νάουσα, Ναύπακτος, Νεάπολη-Συκεές, Νίκαια-Αγ. Ι.Ρέντη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πετρούπολη, Πρέβεζα, Πύργος, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χαλκηδόνα.

Στον τομέα τις αναμένεται να καλυφθούν 1.760 θέσεις τακτικού προσωπικού για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Υγείας θα προκηρύξει το υπουργείο Υγείας μέσω ΑΣΕΠ. Οι θέσεις θα αφορούν σε πληρώματα ασθενοφόρων, νοσηλευτές, βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, φαρμακοποιούς και διοικητικούς.

Στην ΕΥΔΑΠ αναμένονται προσλήψεις 300 μονίμων υπαλλήλων, μέσα στο 2016, θα πραγματοποιήσει η Επιχείρηση. Το προσωπικό θα επιλεγεί από 30 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, μεταξύ των οποίων Διοικητικοί, Μηχανικοί, Τεχνίτες, Καταμετρητές, Φύλακες και Εργάτες. Ο διαγωνισμός θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...