Αντίδραση του σωματείου ηλεκτρολόγων Ναυπακτίας για την απευθείας ανάθεση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Νostos και Παζάρια σε επαγγελματίες εκτός Ναυπάκτου

Σαν Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Ναυπακτίας καταδικάζουμε με τον δυνατότερο τόνο της φωνής μας τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την διοργάνωση τόσο της NOSTOS EXPO-FORUM 2017 όσο και των παζαριών που αφορούν τον κλάδο μας.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους δημότες της πόλης μας οι οποίοι είναι όλοι πελάτες του κλάδου μας και όλοι μας γνωστοί μεταξύ μας.

 Είμαστε επαγγελματίες άριστοι γνώστες και πιστοποιημένοι του αντικειμένου μας και πάντα παρόντες στα Δημόσια πεπραγμένα.

 Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό και υποτιμητικό να ανατίθεται εργασία και μάλιστα χωρίς διαγωνισμό σε εταιρεία από Αθήνα. Δηλαδή με ανάθεση έργου 24.000 € χωρίς καν να μας βάλουν στην διαδικασία εμάς τους Ναυπάκτιους επαγγελματίες να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό.

Μήπως δεν έχουμε την τεχνική επάρκεια να βγάλουμε εις πέρας ένα τέτοιο έργο; Πως μέχρι πρότινος εμείς τα φτιάχναμε; Eίναι τεράστια η απορία και όχι μόνο ότι στις σημερινές τόσο δύσκολες εποχές δεν στηρίζονται οι επαγγελματίες της πόλης που το έχουν τόσο ανάγκη και που βέβαια στηρίζουν αποκλειστικά την αγορά της πόλης μας και δίνουμε δουλειές του Δήμου μας αλλού.

Γεννούνται μεγάλα ερωτήματα και μάλιστα περίεργα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να κρίνει.

Εμείς το έχουμε κάνει ,και το καταγγέλλουμε δημόσια.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...