Αντίρριο Ναυπάκτου: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για τα γήπεδα του Beach volley (Vid-Pics)

Σε πλήρη εξέλιξη και με όλα τα συνεργεία να δουλεύουν πυρετωδώς,βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή των τριών γηπέδων του Beach volley στο Αντίρριο.


Ο δήμος Ναυπακτίας και το Αντίρριο ειδικότερα ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές με την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος του Beach volley MASTERS 2018 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στην καταπληκτική παραλία του.
57 και πλέον συμμετοχές με πολύ γνωστά ονόματα από το Volley σάλας,αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα,ατέλειωτες ώρες συγκίνησης και απίστευτα καρφιά στην άμμο του Αντιρρίου με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στο πιο δημοσφιλές καλοκαιρινό άθλημα στη χώρα μας.
Το Αντίρριο για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί,αφού φέτος για πρώτη φορά ζητείται από την Ελληνική ομοσπονδία η κατασκευη τρίτου γηπέδου προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες συμμετοχής των αθλητών.
Τα γήπεδα με την βοήθεια των ειδικών της ομοσπονδίας αναμένεται σήμερα να οριοθετηθούν,ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί οι λυόμενες κερκίδες και σκίαστρα,Σε πλήρη ανάπτυξη οι θέσεις για τους θεατές-σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αντιρρίου Α.Κοτσανά-κατά τους δύο τελικούς θα ανέλθουν στις 700.
Η περιοχή του Αντιρρίου φαίνεται ότι εμπνέει τη διοργάνωση,η οποία θα έχει σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό με τις θερμοκρασίες τον άνεμο να ευνοεί το άθλημα.

Ραντεβού λοιπόν στην αγωνιστική δράση από αύριο το πρωί στην άμμο του Αντιρρίου,για δυνατά καρφιά και συγκινήσεις σε ένα πλούσιο και χορταστικό θέαμα για τους φίλους του βόλλευ παραλίας,στο μεγαλύτεριο αθλητικό event του καλοκαιριού,όχι μόνο για τον δήμο Ναυπακτίας αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας

Μια δοργάνωση που αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον τόσο της κρατικής ΕΡΤ με ζωντανές περιγραφές,του STAR κεντρικής Ελλάδας ενώ θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης τόσο από τον μεγαλύτερο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό τη Δυτικής Ελλάδας ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL αλλά και το μεγαλύτερο διαδικτυακό τοπικό ιστότοπο Nafpaktianews.gr.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...