Αντ.Φράγκος: Με έργα αυταπόδεικτα μιλάμε στους πολίτες (Vid)

-Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκε κατά την τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος διοικητικού και πρόεδρος του δημοτικού λιμανικού ταμείου Ναυπάκτου Αντ.Φράγκος

Ο κ. Φράγκος προτίμησε να επισημάνει εξ’άρχής τα όσα πραγματοποιήθηκαν τώρα και είναι αυταπόδεικτα.Αναφέρθηκε στην πλωτή εξέδρα και στην πορεία υλοποίησης του έργου που πλέον είναι στο στάδιο απλά της προμήθειας.

Η Συνένωση των παραλιών όπως συνέχισε ο κ. Φράγκος να την αποκαλεί και που ο κ. Μπουλές προσπαθεί να την υποβαθμίσει,αφού η μελέτη που είχε κάνει ο ίδιος ουδέποτε αδειοδοτήθηκε,δεν κατατέθηκε σε καμία αρμόδια αρχή και το βασικότερο χωρίς να είναι σε γνώση της αρχαιολογίας.

Πλέον και αυτό το έργο είναι στην τελική του φάση με μόνη εκκρεμότητα την απόφαση του ΚΑΣ περί του μήκους της κατασκευής.

Η επισκευή της προβλήτας του Αντιρρίου για την οποία το λιμενικό ταμείο έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (μελέτεςκλπ.) προκειμένου να προχωρήσουμε με παρεμβάσεις στην αποκατάστασή της.Ήδη την ερχόμενη Πέμπτη σύμφωνα με τον κ. Φράγκο θα πιστωθούν στον λογαρισμό του λιμενικού ταμείου το ποσό των 124,000 ευρώ,χρήματα τα οποία θα διατεθούν προς τον σκοπό αυτό.

Δίκτυο νερού σε Γρίμποβο και Ψανή εκτός του δικτύου ΔΕΥΑΝ από τις πηγές του Γριμπόβου,εξοικονομόντας έτσι τεράστιες ποσότητες νερού.

Επιχειρήθηκε για πρώτη φορά η λεπτομερής καταγραφή των σπηλαιώσεων του λιμανιού και η αποτύπωση  των προβλημάτων του,καλώντας όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να εξασφαλίσουμε χρήματα για το λιμάνι

Στον τομέα της διοίκησης εφαρμόζουμε το ηλεκτρονικό πρωτόκολο,η ψηφιακή υπογραφή,ολοκληρώσαμε το περιουσιολόγιο πετυχάινοντας σωστή ψηφιακή καταγραφή όλων των συμβολαίων.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...