Αν επαληθευτούν Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, τότε οι αιώνιοι είναι στο Final Four

Αν επαληθευτούν Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, τότε οι αιώνιοι είναι στο Final Four

Πάντα υπάρχουν κάποια «αν». Αν αυτά τα «αν» ισχύσουν τότε στο φετινό Final Four της Ευρωλίγκας θα δούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Οι δύο μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος μίλησαν στον «ΣΚΑΙ» και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και για τις δύο ομάδες.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε χαρακτηριστικά για τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν κομβική, γιατί έδωσε μια τόνωση ψυχολογίας. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει καλά και είναι υποψήφιος για το Final Four. Δεν είναι εύκολο να πας εκεί, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει». 

Για τα όσα έζησε στη σπουδαία καριέρα του ο «Μήτσος» είπε: «Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων, την πορεία με την Εθνική και όσα ήμασταν τυχεροί και ζήσαμε μαζί της». 

Κληθείς να σχολιάσει την έλλειψη επιτυχιών από την Εθνική μετά το 2009, είπε: «Τα παιδιά που αγωνίζονται θέλουν το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι με την Εθνική. Ό,τι και να κάνουν αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τους. Το μέλλον νομίζω θα είναι καλό για την Εθνική». 

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα. Έχει αρχίσει πολύ καλά και παρότι είχε τόσο καιρό την έλλειψη του ηγέτη του έδειξε σοβαρότητα, βρήκε ακόμη και σε κακές βραδιές τρόπο να κερδίσει. Ο Βασίλης επέστρεψε και θα πάρει λίγο καιρό να βρει ρυθμό. Θεωρώ δεδομένο πως αν ο Ολυμπιακός παραμείνει υγιής θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες στο Final Four».

Αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα και τις επιτυχίες που λείπουν τα τελευταία χρόνια, είπε: «Όλες οι ομάδες κάνουν τους κύκλους τους. Είναι εύκολο να βγεις και να κρίνεις, αλλά πρέπει να γνωρίζεις τα δεδομένα. Αργά ή γρήγορα θα ξανάρθουν επιτυχίες και η ομάδα αυτή θα είναι πάντα η επίσημη αγαπημένη». 

Μιλώντας για τη διαδρομή του στο μπάσκετ ανέφερε: «Ήμουν τυχερός και ευλογημένος που έπαιξα στις ομάδες που έπαιξα και είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Κρατώ το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι, το ασημένιο στην Ιαπωνία, τις Ευρωλίγκες με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και σημαντικές στιγμές όπως ότι επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι έζησα στο Ισραήλ και γνώρισα ανθρώπους».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313045-An-epaletheytoyn-Diamantides-Papaloykas-tote-oi-aionioi-einai-sto-Final-Four ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...