Αξιολόγηση και χρέος, στη συνάντηση Τσακαλώτου-Μοσκοβισί στην Ουάσινγκτον

Αξιολόγηση και χρέος, στη συνάντηση Τσακαλώτου-Μοσκοβισί στην Ουάσινγκτον

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις  του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην Ουάσινγκτον!  Νωρίτερα, ο υπουργός  συνάντησε τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Κομισιόν, Πιέρ Μοσκοβισί, με τον οποίο συζήτησαν για  την γ’ αξιολόγηση αλλά και τα επόμενα βήματα στο θέμα του χρέους, που βαραίνει την ελληνική Οικονομία.

Όπως έγινε γνωστό, αύριο το μεσημέρι ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, που θα είναι το τελευταίο μεγάλο ραντεβού, πριν από το «ραντεβού» του Έλληνα υπουργού με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ.

Το δίδυμο των συναντήσεων με Μοσκοβισί και Ντάισελμπλουμ, είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη Δευτέρα στο Eurogroup του Λουξεμβούργου. Η ευρωπαϊκή πλευρά της διαπραγμάτευσης, ετοιμάζει τις θέσεις της πριν από τις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για το κλείσιμο της αξιολόγησης και τη συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ραντεβού είναι αυτό που θα γίνει αύριο με την «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/305299-Axiologese-kai-chreos-ste-synantese-Tsakalotoy-Moskobisi-sten-Oyasingkton ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...