Απίστευτα μέτρα προστασίας για τους “8” – Που και πως τους φυλάνε

Απίστευτα μέτρα προστασίας για τους “8” – Που και πως τους φυλάνε

Μετά από τις νέες απειλές της τουρκικής κυβέρνησης για την απαγωγή των 8 Τούρκων στρατιωτικών, και την επιστροφή τους στην Τουρκία, οι ελληνικές αρχές πήραν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους. Οι αρχές δεν ανησυχούν μόνο για μια πιθανή απαγωγή των «8» αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας τους.

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, όπως σημειώνουν «Τα Νέα» διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, υπό αυστηρή φρούρηση, το σχέδιο για την οποία αναπροσαρμόζεται συνεχώς, βάσει των νέων πληροφοριών που υπάρχουν. Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται.

Αν και οι οκτώ Τούρκοι, τους οποίους η Τουρκία κατηγορεί ως πραξικοπηματίες, βρίσκονται συνεχώς υπό αυστηρή επιτήρηση, έχουν κάποια ιδιωτικότητα. Στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς χώρο στο στρατόπεδο, έχει παραχωρηθεί στον καθένα ένα δωμάτιο και μοιράζονται όλοι μαζί το σαλόνι και την κουζίνα.

Οι οκτώ Τούρκοι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα περνούν το χρόνο τους διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση και προσπαθώντας να μάθουν ελληνικά, ενώ ένα από αυτούς παίζει μπουζούκι!

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334241-APisteyta-metra-prostasias-gia-toys-8-Poy-kai-pos-toys-phylane ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...