Απίστευτη “καταδρομική” του Ρουβίκωνα – Επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Απίστευτη “καταδρομική” του Ρουβίκωνα – Επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

Πριν από λίγα λεπτά μία ομάδα του Ρουβίκωνα, 30 περίπου ατόμων, επιχείρησε να εισβάλει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Κατεχάκη, οι φρουροί όμως που βρίσκονταν εκεί τους εμπόδισαν. Ταυτόχρονα κάλεσαν και μία διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην περιοχή.

Τα μέλη της ομάδας πέρασαν τις εξωτερικές μπάρες, και μερικά παό αυτά κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του κτηρίου, αλλά η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας ήταν άμεση. Κατάφεραν να κλείσουν τις πόρτες, και να τους εγκλωβίσουν.

Η ομάδα των επίδοξων εισβολέων πέταξε φυλλάδια, στα οποία γίνεται αναφορά στον Δημήτρη Κουφοντίνα και αμέσως μετά επιχείρησαν να φύγουν. Η αστυνομία επενέβη και έπιασε περίπου είκοσι από τους “αντιεξουσιαστές”. Αυτήν την ώρα παραμένουν ακόμα έξω από το υπουργείο φρουρούμενοι, και περιμένουν να μπουν στις κλούβες, ώστε να μεταφερθούν στο κτήριο της ΓΑΔΑ στην Αλεξάνδρας.

Σε γνωστό σάιτ του αναρχικού χώρου αναρτήθηκε κείμενο με την παρέμβαση” του Ρουβίκωνα:

“Παρέμβαση στο Yπουργείο Προστασίας του πολίτη

Τόλμη, τόλμη, περισσότερη τόλμη. Αυτό είναι το πολιτικό κάλεσμα των καιρών. Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρινόμαστε ως μαχόμενος πολιτικός σχηματισμός, ως αναρχικοί…”

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/334339-Symbainei-tora-Epicheiresan-na-eisbaloyn-sto-yp-Prostasias-toy-Polite ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...