Απίστευτο! Η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της φαγητό μετά το γάμο της

Απίστευτο! Η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της φαγητό μετά το γάμο της

Νέες θυσίες αναγκάζεται να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ που ανακαλύπτει ότι μερικές φορές είναι… σκληρό να είσαι γαλαζοαίματη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, μετά την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια με το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι είναι αναγκασμένη να ακολουθεί τους αυστηρούς διατροφικούς κανόνες των γαλαζοαίματων, κάτι που συνεπάγεται ότι δεν μπορεί να φάει τα αγαπημένα της θαλασσινά.

Ο βασιλικός μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια δεν τρώει θαλασσινά, λόγω φόβου δηλητηρίασης. «Είναι μία λογική κίνηση να εγκαταλείπουν τα θαλασσινά κατά την τέλεση των δημόσιων καθηκόντων τους. Δεν θέλουμε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να πάθει τροφική δηλητηρίαση, ειδικά αν βρίσκεται σε επίσκεψη στο εξωτερικό», δήλωσε στην Express.

Ο συγκεκριμένος περιορισμός μάλλον προκαλεί απογοήτευση στη Δούκισσα του Σάσεξ, που έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για τα θαλασσινά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The New Potato» είχε δηλώσει ότι το ιδανικό καθημερινό της φαγητό εμπεριέχει πολλά θαλασσινά.

Πέραν των θαλασσινών, θα πρέπει να αρνηθεί και άλλα φαγητά όπως το φουαγκρά, προϊόν που έχει απαγορεύσει στους σεφ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος.

Η απαγόρευση των θαλασσινών έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς περιορισμών καθώς πλέον η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να ψηφίσει, να τραβάει φωτογραφίες, να μην υπογράφει αυτόγραφα και να κουβαλά στη βαλίτσα της, όταν ταξιδεύει πάντοτε ένα μαύρο ένδυμα, σε περίπτωση που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πεθάνει.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/334745-Apisteyto-E-Megkan-Markl-anagkasteke-na-egkataleipsei-to-agapemeno-tes-phageto-meta-to-gamo-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...