Απίστευτο: 24χρονος βίασε τη δίδυμη αδερφή της συντρόφου του – Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

Απίστευτο: 24χρονος βίασε τη δίδυμη αδερφή της συντρόφου του – Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

Ποινή τετραετούς φυλάκισης επέβαλε δικαστήριο της Μελβούρνης σε έναν 24χρονο ο οποίος κρίθηκε ένοχος των κατηγοριών για τον βιασμό της δίδυμης αδελφής της συντρόφου του.

Πρωταγωνιστής του σοκαριστικού περιστατικού ένας 24χρονος άνδρας από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας ο οποίος βίασε τη δίδυμη αδερφή της συντρόφου του και για να δικαιολογηθεί είπε πως… τις μπέρδεψε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι μετά την πράξη του το θύμα είπε ψέματα και πως ήταν εκείνο που τον παρενόχλησε. Ωστόσο, όπως είπε στην άτυχη κοπέλα πάντα φαντασιωνόταν να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Σύμφωνα με τη Mirror, μετά τον βιασμό ο ίδιος τηλεφώνησε στη σύντροφό του και υποστήριξε πως η αδερφή της τον παρενόχλησε σεξουαλικά και πως αρχικά δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Τον ίδιο ισχυρισμό υποστήριξε και ενώπιον των αστυνομικών, στους οποίους δήλωσε ακόμα πως μπέρδεψε τις δυο γυναίκες, καθώς είναι πανομοιότυπες.

Το θύμα επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές και όπως δήλωσε: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί αυτό που μου έκανε».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301832-Apisteyto-24chronos-biase-te-didyme-aderphe-tes-syntrophoy-toy-Ti-yposterixe-sto-dikasterio ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...