Αποζημίωση μαμούθ 1,9 εκατ. ευρώ στον Βίτορ Περέιρα υποχρεώνεται να δώσει η Φενέρ

Αποζημίωση μαμούθ 1,9 εκατ. ευρώ στον Βίτορ Περέιρα υποχρεώνεται να δώσει η Φενέρ

Ο Βίτορ Περέιρα είχε απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε τον Αύγουστο του 2016 και το διαζύγιο ήταν επεισοδιακό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν χώρiσαν βελούδινα και ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να διεκδικήσει χρήματα πηγαίνοντας την υπόθεση στη FIFA.

“Μετά την ήττα από την Μονακό, η Φενέρμπαχτσε μου απαγόρευσε να ασκήσω τα καθήκοντά μου ως προπονητής και δεν σεβάστηκε το συμβόλαιό μου. Έχω δεχθεί απειλές και ζω σε ένα κλίμα έντασης. Οι βοηθοί μου με ακολούθησαν. Είναι στο χέρι της Φενέρμπαχτσε η απόφαση”, είχε αναφέρει εκείνη την περίοδο ο Περέιρα.

Ο τουρκικός σύλλογος του απάντησε τονίζοντας ότι ο Περέιρα έκανε ανεξήγητες και απαράδεκτες δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, δείχνοντας ότι το γυαλί είχε ραγίσει για τα καλά.

Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού δεν άφησε την υπόθεση στην τύχη της. Διεκδίκησε χρήματα από τη Φενέρ και η παγκόσμια ομοσπονδία ήρθε να τον δικαιώσει, αφού του επιδίκασε ένα τεράστιο ποσό.

Συγκεκριμένα, η Φενέρμπαχτσε καλείται να τον αποζημιώσει με ένα ποσό που φτάνει το 1,9 εκατ. ευρώ. Αν μη τι άλλο, είναι μια απόφαση-μαχαιριά για τους Τούρκους, που θα πρέπει να χρυσοπληρώσουν τον Περέιρα για το διαζύγιό τους πριν δύο καλοκαίρια.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333944-Apozemiose-mamoyth-1-9-ekat-eyro-ston-Bitor-Pereira-ypochreonetai-na-dosei-e-PHener ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...