Αποφάσισαν να παραμείνουν στο υπουργείο Περιβάλλοντος οι μεταλλωρύχοι

Αποφάσισαν να παραμείνουν στο υπουργείο Περιβάλλοντος οι μεταλλωρύχοι

Δε θα αποχωρήσουν από το υπουργείο Περιβάλλοντος οι μεταλλωρύχοι της ElDorado Gold. Εκπρόσωποι των εργαζομένων και από τα 3 σωματεία της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” (θυγατρικής της Eldorado Gold) είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί ώστε να καταφέρουν να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Σταθάκη για την επίδοση της άδειας λιθογόμωσης του έργου της Ολυμπιάδας που είναι σε εκκρεμότητα. Ο κ. Σταθάκης σήμερα ήταν στην Κέρκυρα, στις εργασίες του συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν πως προχώρησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν το μεσημέρι (όταν σπρώχτηκαν με τα ΜΑΤ και έσπασαν μια τζαμαρία) στη προσπάθειά τους να μπουν στο υπουργείο, κάτι που τελικά έγινε. Οι μεταλλωρύχοι άρχισαν να πιέζουν για να μπουν στο υπουργείο όταν πληροφορήθηκαν ότι δε θα δοθεί η άδεια που εκκρεμεί, για την οποία ο ίδιος ο υπουργός, και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου είχαν δεσμευτεί από εχθές για την παραχώρησή της.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301194-Apophasisan-na-parameinoyn-sto-ypoyrgeio-Periballontos-oi-metallorychoi ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...