Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ο Θέμος Αναστασιάδης;

Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ο Θέμος Αναστασιάδης;
Οι φήμες που θέλουν τον Θέμο Αναστασιάδη από την νέα τηλεοπτική σεζόν να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και να επιστρέφει στον Alpha όλο και πυκνώνουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, ο παρουσιαστής πιθανότατα θα μετακομίσει στον Alpha, ενώ με ερωτηματικό παραμένει αν θα επαναλάβει την εκπομπή με την οποία έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια ή αν θα δοκιμαστεί σε νέο concept.

Τις συγκεκριμένες φήμες ενίσχυσαν και οι ψίθυροι ότι ο στενός του συνεργάτης, Βαγγέλης Περρής, εκτελεί χρέη συμβούλου στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το αρνήθηκε, τόνισε, ωστόσο, ότι πήρε τηλέφωνο την παρουσιάστρια του Alpha και της επεσήμανε ορισμένα πράγματα για να τη βοηθήσει, ενώ δήλωσε: «Για του χρόνου έχω συγκεκριμένες ιδέες που δεν περιλαμβάνουν το εν λόγω project».

Από την πλευρά του ο Θέμος Αναστασιάδης, μιλώντας στο Πρωινό είχε δηλώσει: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος στο Όλα και το έχω πάρει απόφαση…Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και ελπίζω να τα υλοποιήσουμε. Δεν έχει να κάνει με τα media. Μπορούν να μείνουν ήσυχοι οι ανταγωνιστές μας. Πάω για αλλού… αυτό είναι το μήνυμα».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...