Απόψε η ομιλία Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κ. Μακεδονίας

Απόψε η ομιλία Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κ. Μακεδονίας

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώνονται απόψε οι εργασίες του 11ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης.

Η κεντρική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.40 με χαιρετισμούς από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου.

Θα ακολουθήσουν η ομιλία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, η ομιλία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου και η ομιλία του πρωθυπουργού στις 19.30.

Το αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, με διάρκεια τρεις ημέρες, όταν όλα τα προηγούμενα κράτησαν δύο ημέρες, και πέρα από τις συζητήσεις στις 15 θεματικές ενότητες υπουργοί και υφυπουργοί είχαν συναντήσεις και συσκέψεις στο περιθώριο του συνεδρίου, ενώ έκαναν επισκέψεις σε γειτονικούς νομούς.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/326683-Apopse-e-omilia-Tsipra-sto-Periphereiako-Anaptyxiako-Synedrio-K-Makedonias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...