Από αθώα μαθητριούλα κατέληξε… διακινήτρια κοκαΐνης (Βίντεο)

Δευτέρα 27/06/2016 – 18:23Μπορεί να είχε ονειρεμένη παιδική ηλικία και τίποτα να μην της έλειψε ποτέ. Συνεπώς, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.
 ξθγηξηξκηκ.jpg
Μεγαλωμένη σε μια πόλη βορειοανατολικά της Γλασκώβης, οι εργατικοί γονείς εξασφάλισαν στην ίδια και στα αδέρφια της ο,τι ήθελαν. Η οικογένεια ζούσε σε μια βίλα 400.000 λιρών και κάθε καλοκαίρι έκαναν όλοι μαζί διακοπές.
Η νεαρή Melissa ήταν μια μαθήτρια ευγενική και δημοφιλής, αρκετά ήσυχη ενώ σαν έφηβη είχε πιάσει δουλειά σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολιόταν με την τοπική θεατρική ομάδα έχοντας πολλές φορές και πρωταγωνιστικό ρόλο. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορες δουλειές, ενώ η νοσηλευτική ήταν στις προσδοκίες της.
Η οικογένεια δεν αντιμετώπισε ποτέ προβλήματα με τα παιδιά. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι οι γονείς στη Daily Mail, το μεγαλύτερο πρόβλημα που τους είχαν δημιουργήσει τα παιδιά τους ήταν κάποια νύχτα που ήπιαν μερικά ποτά παραπάνω και μέθυσαν.
Η ήρεμη και ευτυχισμένη οικογένεια όμως διαταράχθηκε τον Αύγουστο του 2013, όταν η μεγαλύτερη κόρη που πάντα πίστευαν ότι ήταν ένα «καλό κορίτσι» βρέθηκε να έχει στην κατοχή της μια βαλίτσα γεμάτη με… κοκαΐνη.
ξκγξκηξκηξκ.jpg
ξηγηξγξηγξη.jpg
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...