Αρχίζει η παγκόσμια διάθεση του νέου LG G Watch R

Αρχίζει η παγκόσμια διάθεση του νέου LG G Watch R
Η LG ανακοίνωσε ότι το νέο Android wearable LG G Watch R θα ξεκινήσει την παγκόσμιά διάθεσή του από τις αρχές του Νοεμβρίου σε αγορές όλης της Ευρώπης.

Επιπλέον, μέσα στις επόμενες εβδομάδες πελάτες επιλεγμένων αγορών θα μπορούν να αποκτήσουν το G Watch R μέσω της πλατφόρμας Google Play.

Το LG G Watch R, που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη φετινή IFA 2014, αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα προϊόντα της έκθεσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις χάρη στην κομψή του εμφάνιση αλλά και την αβίαστη και γρήγορη λειτουργία του.

Το πρώτο παγκοσμίως wearable με εμφάνιση ενός ρολογιού με κυκλική οθόνη Plastic OLED (P-OLED), το G Watch R σχεδιάστηκε με βάσει κλασικά, διαχρονικά premium ρολόγια. Η 1,3 ιντσών κυκλική P-OLED οθόνη χρησιμοποιεί κάθε pixel, προσφέροντας εικόνες με εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα και ακρίβεια στη θέαση από οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Το νέο G Watch R διαθέτει  κλασικό σχεδιασμό, ενώ είναι πλαισιωμένο από δυνατό και ανθεκτικό ανοξείδωτο και αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ισχύος 410mAh. Όπως και ο προκάτοχός του LG G Watch, το νέο G Watch R φέρει πανίσχυρο επεξεργαστή 1,2GHz Qualcomm Snapdragon 400, με μνήμη 4GB και 512MB RAM για υψηλές αποδόσεις. Χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67 (Ingress Protection Rating), το G Watch R είναι απόλυτα προστατευμένο από τη σκόνη και ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου. Τέλος, σχεδιασμένο με την προοπτική να μπορεί να προσαρμοστεί στον κάθε χρήστη, το LG G Watch R είναι συμβατό με οποιοδήποτε λουρί ρολογιού πλάτους 22mm.

Με 6 διαφορετικές επιλογές για την εμφάνιση της επιφάνειάς του, το G Watch R διαθέτει επιπλέον βελτιωμένη λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας όταν είναι σε ambient mode. Η αναβάθμιση στο λειτουργικό Android WearTM OS προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και εφαρμογές στο G Watch R, όπως π.χ. η λειτουργία offline music playback, ενώ οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται απρόσκοπτα μέσω του smartphone με την άδεια του κατόχου.

Λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεσή του θα ανακοινώνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG G Watch R:

Επεξεργαστής: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
Οθόνη: 1.3 ιντσών P-OLED (320 x 320)
Μνήμη: 4GB eMMC / 512MB RAM
Μπαταρία: 410mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android Wear (συμβατό με smartphones που διαθέτουν Android 4.3 ή νεότερο)
Αισθητήρες: 9-Axis (Gyro/ Accelerometer/ Compass), Barometer, PPG
Χρώμα: Μαύρο
Άλλα: Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP67)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...