Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0 : Στόχος επετεύχθη για τον Παναιτωλικό!

Στη λευκή ισοπαλία (0-0) έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ένα αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Παναιτωλικό που εξ’αρχής έδειξε έμφαση στο αμυντικό του κομμάτι για να μη δεχθεί γκόλ και τα κατάφερε παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία. Παράλληλα έβαλε στοπ στον Αστέρα Τρίπολης που είχε σερί 5 νικηφόρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος του αγώνα ο Μάρκος Πάουλο, ο οποίος ήταν ανίκητος στον άξονα και πρόσφερε σημαντικές λύσεις στον Παναιτωλικό. Πολύ καλός σε απόδοση και ο Ντάνι Μπεχαράνο, όμως ο Βολιβιανός αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό (η δεύτερη αποβολή του φέτος) με δικαιολογημένη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μάκης Χάβος επιφύλασσε εκπλήξεις όσον αφορά την αρχική σύνθεση καθώς και τη διάταξη της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Για πρώτη φορά είδαμε το 4-4-2 για τον Παναιτωλικό, με τον Ροντρίγκες να παίρνει τη θέση του Μόρα στο κέντρο της άμυνας δίπλα απ’τον Μιχάι και τον Μύγα τη θέση του Μαρινάκη στα δεξιά. Μοράρ και Μαρκόφσκι ήταν το επιθετικό δίδυμο που βέβαια δεν απέδωσε, με τον Σέρβο να γίνεται αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στα άκρα αγωνίστηκαν Ρόσα και Μάζουρεκ. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναιτωλικού :
Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Μύγας, Ρότσα, Πάουλο, Ντάνι, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ, Μαρκόφσκι 

Ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με το κλασικό 4-2-3-1 και τον Καλτσά που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στην αρχική σύνθεση. Αναλυτικά η ενδεκάδα του Αστέρα :
Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ισνάλδο, Τόνσο, Μανιάς. 

Αλλαγές : 46′ Κλέσιο αντί Μαρκόφσκι, 64′ Τσοκάνης αντί Ρότσα, 70′ Μαντίγκα αντί Ισνάλδο, 76′ Δουβίκας αντί Καλτσά, 85′ Μαρινάκης αντί Μάζουρεκ, 87′ Τσιλιανίδης αντί Μουνάφο .

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες, με τον Αστέρα να προσπαθεί να δημιουργήσει και τον Παναιτωλικό να αμύνεται σωστά. Στο 22′ με κοντινή προβολή ο Ιγκλέσιας άγγιξε το γκόλ, αλλά ο Μπεχαράνο έσωσε σωτήρια πάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, ο Τόνσο έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς βγήκε από αντεπίθεση σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά ο πορτιέρο του Κυριακίδη βροντοφώναξε παρών με σπουδαία επέμβαση. Στο 64ο λεπτό ο Μάρκος Πάουλο εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε έγκαιρα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον Παναιτωλικό στο 88′ με τον Πάουλο ξανά, ο οποίος βρέθηκε έπειτα από αντεπίθεση απέναντι απ’τον Αθανασιάδη, αλλά για λίγο δε πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να διώχνει σωτήρια με τα πόδια.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου δε δέχθηκε γκόλ και αυτό είχε να γίνει από τις 30 Σεπτεμβρίου στην εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί του Πλατανιά. Για 8 αγωνιστικές ο Παναιτωλικός δεχόταν συνεχώς γκόλ. Όμως σήμερα ανασταλτικά οι Αγρινιώτες πήραν άριστα.
Μελανό σημείο ξανά οι κίτρινες κάρτες. Έξι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού κιτρινίστηκαν και μάλιστα ο Μπεχαράνο εις διπλούν! Μόλις μία κίτρινη για τον Αστέρα!
60 περίπου φίλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν στην Τρίπολη και εμψύχωναν με τις φωνές τους, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!
Ο διαιτητής Γεώργιος Μπλάνας τα πήγε αρκετά καλά.
Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με τις γκρί εμφανίσεις.
Επόμενο παιχνίδι για το κύπελλο και για τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο και ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης :

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...