Αυτές είναι οι τελευταίες κουβέντες του πιλότου στο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Ρωσία: «Αυτό ήταν…»

Αυτές είναι οι τελευταίες κουβέντες του πιλότου στο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Ρωσία: «Αυτό ήταν…»

Τα τελευταία λόγια που ειπώθηκαν στο πιλοτήριο του ρωσικού αεροσκάφους, που συνετρίβη λίγο μετά από την απογείωση, στις 11 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε το RBC.

Η πτήση 703 της Saratov Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Ντομοντέντεβο της Μόσχας, οδηγώντας στον θάνατο και τους 71 που επέβαιναν σε αυτό.

«Αυτό ήταν, τη γ@@@@@@ε», ήταν οι τελευταίες λέξεις του πιλότου, σύμφωνα με το RBC, που αποκάλυψε την ύστατη στιχομυθία του Βαλερί Γκουμπάνοφ με τον συγκυβερνήτη, Σεργκέι Γκαμπαριάν, αναφέρει η dailymail.

Ο πρώτος είπε στον συνάδελφό του να πάρει ύψος και να μην δίνει κλίση προς τα κάτω το αεροσκάφος, προσπαθώντας να αποφύγουν την τραγωδία. «Κατάλαβα ότι ήθελες να… αλλά αντί για αυτό πηγαίνεις προς τα κάτω», του λέει ο Γκουμπάνοφ. «Γιατί πας προς τα κάτω; Πού; Υψος! Υψος! Υψος! Πάνω!», λέει στον συγκυβερνήτη. Η ηχογράφηση σταματά με τον κυβερνήτη να λέει «Αυτό ήταν, τη γ@@@@@@ε».

Το RBC επικαλείται πηγές από την ομοσπονδιακή υπηρεσία αερομεταφορών, για την αυθεντικότητα της ηχογράφησης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/324202-Aytes-einai-oi-teleytaies-koybentes-toy-pilotoy-sto-aeroskaphos-poy-synetribe-ste-Rosia-Ayto-etan ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...