Αυτή είναι «μυστική» ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν (Εικόνες – Βίντεο)

Αυτή είναι «μυστική» ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν (Εικόνες – Βίντεο)

Είναι τραγουδίστρια και ταξίδεψε στη Σεούλ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

«Φωτιά» πήραν τα φλας των φωτογράφων, όταν πάτησε το πόδι της στη Σεούλ η Χιονγκ Σονγκ Γουόλ.

1

Ο λόγος για τη γυναίκα που οι φήμες θέλουν να είναι η «μυστική» ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με κάποιους αποτελεί τη βορειοκορεατική απάντηση στις Spice Girls!

1

Η επικεφαλής του λίαν δημοφιλούς στο κομμουνιστικό καθεστώς γυναικείου συγκροτήματος Moranbong Band, τα μέλη του οποίου επέλεξε προσωπικά ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας, πέρασε από την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στη Νότια Κορέα για να φροντίσει για τις προετοιμασίες της άφιξης ομάδας συμπατριωτών της καλλιτεχνών, της οποίας επίσης είναι επικεφαλής, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Φεβρουαρίου.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, την άφιξη της οποίας αναμετέδιδε ζωντανά η νοτιοκορετική τηλεόραση, απέφυγε τα σχόλια όταν πέρασε μπροστά απ’ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους περαστικούς στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σεούλ για να επιβιβαστεί σε τρένο, που θα τη μετέφερε στην πόλη Gangneung, όπου θα εμφανιστούν οι Βορειοκορεάτες καλλιτέχνες.

1

Η Χιονγκ λέγεται ότι υπήρξε ερωμένη του Κιμ κι ότι πριν από δέκα χρόνια είχαν σχέση, η οποία έληξε με παρέμβαση του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ. «Γνωρίζονταν από τα εφηβικά τους χρόνια και στην ελίτ της Πιονγιάνγκ κυκλοφορούσαν φήμες ότι είχαν σχέση», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο αξιωματούχος των νοτιοκορεατικών μυστικών υπηρεσιών σε τοπική εφημερίδα.

1

Οι μυστικές υπηρεσίες πίστευαν ότι ο Κιμ κι η Χιονγκ «τα έφτιαξαν» γύρω στο 2002, μετά την επιστροφή του από τις σπουδές στην Ελβετία.

Η Χιονγκ ήταν ήδη γνωστή στην πατρίδα της, όταν επελέγη ως επικεφαλής του γυναικείου συγκροτήματος Moranbong Band, που ερμηνεύει ποπ και ροκ τραγούδια αλλά και ύμνους για τον «Ανώτατο Ηγέτη» Κιμ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/318506-Ayte-einai-mystike-eromene-toy-Kim-Giongk-Oyn-Eikones-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...