Αυτοί είναι οι μακελάρηδες της Κωνσταντινούπολης (Εικόνες)

Τετάρτη 29/06/2016 – 20:58Με μπουφάν και δεν κίνησε υποψίες στους Τούρκους ο καμικάζι του Ατατούρκ (Εικόνες)ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ                                                                                    Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες-ντοκουμέντα που ελήφθησαν από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, που απεικονίζουν τους δράστες του πολύνεκρου μακελειού.
Σε μια από αυτές, ένας από τους καμικάζι φαίνεται να φοράει μαύρο μπουφάν – παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Πόλη το μοιραίο βράδυ – να περπατά ήρεμος προς τον τερματικό σταθμό, πριν αρχίσει την αιματηρή επίθεση.
Δίπλα του προχωρά ανυποψίαστος ένας πιλότος, ο οποίος αγνοεί τον κίνδυνο με τον οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως δεν κίνησε τις υποψίες των δυνάμεων ασφαλείας του αεροδρομίου εφόσον έφερε ασυνήθιστα βαρύ για την εποχή ρουχισμό, προφανώς για να μην είναι ορατή η ζώνη με τα εκρηκτικά που φορούσε.
Σε άλλο στιγμιότυπο διακρίνεται ο δεύτερος βομβιστής, επίσης μαυροφορεμένος, να περπατά στο αεροδρόμιο κρατώντας ένα όπλο, με το οποίο αφαίρεσε τόσες αθώες ανθρώπινες ζωές.
Σε μία άλλη σειρά φωτογραφιών, ένας άλλος καμικάζι φαίνεται να έχει πέσει στο έδαφος, προφανώς από πυρά των ανδρών ασφαλείας και ένας αστυνομικό τον πλησιάζει και στη συνέχεια απομακρύνεται γρήγορα από δίπλα του όταν διαπιστώνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Οι ίδιες εικόνες φαίνονται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Επίσης, δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία με τον τρομοκράτη, από το εσωτερικό του αεροδρομίου. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...