Αυτός είναι ο λόγος που ενώνονται πέντε Πρόεδροι των ΗΠΑ…!

Αυτός είναι ο λόγος που ενώνονται πέντε Πρόεδροι των ΗΠΑ…!

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο Τζίμι Κάρτερ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, Μπίλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους ο νεότερος και Μπαράκ Ομπάμα θα ανέβουν μαζί με  μουσικούς στην σκηνή στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν , υπέρ των θυμάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα  που έχουν πλήξει τις τελευταίες εβδομάδες τις ΗΠΑ.

Το «ραντεβού» των πέντε εν ζωή -πρώην προέδρων- των ΗΠΑ, είναι προγραμματισμένο για τις 21 Οκτωβρίου στο Reed Arena που βρίσκεται μεταξύ του Χιούστον και του ‘Οστιν στο Τέξας.

Στην συναυλία που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, θα είναι μεταξύ άλλων,  τα συγκροτήματα των Γκάτλιν Μπράδερς, ο Λάιλ Λόβετ, ο Σαμ Μουρ και η Γιολάντα ‘Ανταμς

Μάλιστα, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος, σε ανακοίνωσή του, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την εκδήλωση , με σκοπό να βοηθήσουν τα θύματα στην προσπάθειά τους να επανέλθουν ύστερα από το πέρασμα των τυφώνων και όσων άφησαν πίσω τους  σε Τέξας, Φλόριντα και Νησιά Καραϊβικής.

Το συνολικό ποσό των εσόδων από την συναυλία θα διατεθούν στο ταμείο που ιδρύθηκε τον περασμένο μήνα από τους τρεις Δημοκρατικούς και τους δύο Ρεπουμπλικανούς που διετέλεσαν πρόεδροι επί οκτώ θητείες στο σύνολό τους!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304090-Aytos-einai-o-logos-poy-enonontai-pente-Proedroi-ton-EPA ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...