Αυτό είναι το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Αυτό είναι το άλλοθι του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Πώς βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος

«Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν είπε ψέματα. Όλες οι διαδρομές του ταξί είναι καταγεγραμμένες σε μηχάνημα τηλεματικής». Με αυτή τη φράση ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα στο Β’ Νεκροταφείο, στα Άνω Πατήσια, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) το βράδυ, όπου δηλώθηκε παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής. Όλες αυτές τις ημέρες υπήρχαν πολλά υπονοούμενα για τον πατέρα. Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν είπε ψέματα. Πράγματι, όπως είπε, πήρε έναν άνθρωπο από το Β’ Νεκροταφείο και τον μετέφερε στον λόφο του Σκουζέ», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Και πρόσθεσε: «Το ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής, που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είχε δύο οδηγούς στο ταξί, γιατί μπορούσε να δει την ακριβή διαδρομή που έκανε το όχημα. Όλα τα δεδομένα της ακριβούς διαδρομής είναι καταγεγραμμένα. Παρέλαβε έναν άνθρωπο 20:56 από την είσοδο του Β’ Νεκροταφείου στη συμβολή της οδού Τραλλέων με τη λεωφόρο Ηρακλείου».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους γιατί υπάρχει απόκλιση στην ώρα που κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, ο κ. Λύτρας απάντησε, αποδίδοντας την κατάσταση ψυχικής σύγχυσης στον πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας:

«Όλα αυτά τα υπονοούμενα που έχουν ειπωθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι όλες οι ώρες καταγεγραμμένες επακριβώς στο μηχάνημα της τηλεματικής».
 

Στο «μικροσκόπιο» η διαδρομή του ταξί

Την ίδια στιγμή, κομμάτι –  κομμάτι προσπαθούν οι άνδρες του ανθρωποκτονιών να συνθέσουν το παζλ της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Οκτωβρίου, στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Ο δολοφόνος της εφοριακού, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές δίπλα από τον τάφο φίλου της, παραμένει ελεύθερος και οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί σκανάρουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τα στοιχεία που έχουν από τις κάμερες ασφαλείας, μελετώντας βήμα βήμα τις κινήσεις της άτυχης κοπέλας αλλά και όσων πλησίασαν στην περιοχή του Β’ Νεκροταφείου τις κρίσιμες ώρες.

Παράλληλα, αναζητούνται απαντήσεις στα τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά ίχνη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες της Δώρας Ζέμπερη, αλλά και των συγγενικών και φιλικών της προσώπων θα βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη του δολοφόνου. Από… κόσκινο περνούν οι Αρχές και τις συνομιλίες της κοπέλας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/306676-Ayto-einai-to-allothi-toy-patera-tes-32chrones-ephoriakoy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...