Αϊντάρεβιτς: «Αίμα και χρήματα για τους πληγέντες»

Αϊντάρεβιτς: «Αίμα και χρήματα για τους πληγέντες»

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς με δηλώσεις του στη Σουηδία αναφέρθηκε στην τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα με τις φονικές πυρκαγιές και αποκάλυψε ότι «βλέπαμε την φωτιά από τα Σπάτα».

Ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε στο na.se και τόνισε: «Είδα από τον αυτοκινητόδρομο τη φωτιά και φαινόταν πολύ ισχυρή. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είναι μόλις 10 χιλιόμετρα από εκεί που ξεκίνησε η πρώτη πυρκαγιά. Εκεί έβλεπα φωτιές, καπνούς και ελικόπτερα.

Είναι μια καταστροφή. Λένε ότι έχουν πεθάνει 80 άνθρωποι, αλλά νομίζουν ότι είναι πολλοί περισσότεροι. Ορισμένοι ακόμη δεν έχουν βρεθεί! Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν υποφέρει. Όταν μπλέκονται παιδιά σε τέτοιες ιστορίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες οι στιγμές. Ο άνθρωπος είναι πιο σημαντικός από τον αθλητισμό.

Στην συνέχεια ο Αϊντάρεβιτς τόνισε ότι οι ελληνικές ομάδες στέκονται στο πλευρό των πληγέντων και αποκάλυψε: «Στην ομάδα μας θα δώσουμε αίμα και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα. Βοηθάμε όλους. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη και εμείς θα βεβαιωθούμε ότι θα την αποδεχθούν».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/338117-Aintarebits-Aima-kai-chremata-gia-toys-plegentes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...