Α.Δ.Κ.Ν.Απολογισμός με ερωτηματικά

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απολογισμός με ερωτηματικά
Μετά από 5 σχεδόν μήνες και συνεχείς πιέσεις η δημοτική αρχή έφερε στο δημοτικό συμβούλιο τον απολογισμό για την ΝΟΣΤΟΣ 2017.
Μετά από αυτά που ακούγονται η κοινωνία περίμενε ένα καθαρό λογαριασμό για τις δαπάνες της διοργάνωσης. Αντί γι’ αυτό με ευθύνη της δημοτικής αρχής ο δήμος μας έγινε «περίγελως» στο πανελλήνιο. Ο δήμαρχος οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ο ίδιος τον απολογισμό στην κοινωνία, αφού ο αντιδήμαρχός του αδυνατεί να ξεχωρίσει τις δαπάνες ανάμεσα στην εμποροπανήγυρη και τη ΝΟΣΤΟΣ.
Η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι η δημοτική αρχή Λουκόπουλου έχει αποκλείσει την αντιπολίτευση από την επιτροπή που είχε προβλεφθεί για τη διοργάνωση της ΝΟΣΤΟΣ. Έχει επίσης αποκλείσει την αντιπολίτευση από το ΔΣ της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ που ανέλαβε τη διοργάνωση. Με αυτά ως δεδομένα καταγγείλαμε τη δημοτική αρχή ότι σκόπιμα επιλέγει να λειτουργεί με αδιαφάνεια και ο απολογισμός αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε.
κ. Δήμαρχε έχετε την ευθύνη για το διασυρμό του δήμου και η κοινωνία περιμένει να της δώσετε τον απολογισμό που της οφείλετε.

Ναύπακτος 18-3-2018



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...