Α.Δ.Κ.Ν.: Ενώ ο δήμος πληρώνει τους ιδιώτες για καθαρισμούς, τα μηχανήματα του δήμου καθαρίζουν ιδιωτικά οικόπεδα και χωράφια. Φωτο

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ο δήμαρχος έχει υπογράψει 60 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ποσού 260.500 ευρώ για καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων

Δελτίο τύπου

ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο θητείας της, η δημοτική αρχή κατάφερε να αναδειχθεί «πρωταθλήτρια» στην ασυνέπεια λόγων και πράξεων.

Άλλα υποστήριζε όσο ήταν στην αντιπολίτευση, άλλα υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε ότι θα πράξει και άλλα τελικά έπραξε.

«Ούτε μια απευθείας ανάθεση» δεσμευόταν ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος και οι συνεργάτες του, σημερινοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Με την υπογραφή όμως του Δημάρχου στον πρώτο χρόνο της θητείας του έγιναν περισσότερες από 60 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 260.500 ευρώ για καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων και αγροτικών δρόμων (χωρίς να περιλαμβάνονται οι καθαρισμοί παραλιών).

Ενώ ο δήμος πληρώνει τους ιδιώτες για καθαρισμούς, τα μηχανήματα του δήμου  συστηματικά καθαρίζουν ιδιωτικά οικόπεδα και χωράφια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, για να δουν οι δημότες τι εννοεί η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, όταν μιλάει για χρηστή διοίκηση.

Με το πρόσχημα ότι ο Δήμος καθαρίζει για να διασφαλίσει την ορατότητα προχωρά και σε βάθος καθαρίζοντας σε όλη τους την έκταση οικόπεδα, χωράφια, λιοστάσια και ό,τι άλλο προσφέρει «ψήφους».

Και φυσικά όλα αυτά έχουν επιπλέον κόστος, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα μηχανήματα του Δήμου παθαίνουν βλάβες και πηγαίνουν τα ιδιωτικά συνεργεία για να επιδιορθώσουν τις βλάβες των μηχανημάτων του δήμου μέσα στα ιδιωτικά οικόπεδα!

Μικρό δείγμα της ασυνέπειας, της τακτικής «κωλοτούμπας» και του λαϊκισμού που ακολούθησε η δημοτική αρχή στο πρώτο έτος της θητείας της στον Δήμο Ναυπακτίας.

Ναύπακτος 1-9-2015

Από το Γραφείο Τύπου της ΑΔΚΝ

4 3 2 1aa 1a



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ? ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...