Α.Δ.Κ.Ν: Εξαπάτηση δημοτικού συμβουλίου

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (16/4/2018) εκφράσαμε τη δυσπιστία μας και την επιφυλακτικότητά μας για τις διαδικασίες που ακολουθούνται στη λήψη αποφάσεων, στη λειτουργία των θεσμικών οργάνων και στον τρόπο υλοποίησης έργων.

Σε ερώτηση μάλιστα που θέσαμε αν έχουν  εγκριθεί οι παρεμβάσεις στο αλσύλλιο του Γριμπόβου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Φράγκος μας διαβεβαίωσε ότι έχει εγκριθεί η Τεχνική Έκθεση της υπηρεσίας  με τις παρεμβάσεις που απαιτούνται από το Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ως θέμα προ Ημερήσιας Διάταξης, από το οποίο απουσιάζαμε.

Μετά από αναζήτηση που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι ουδέποτε έχει ληφθεί τέτοια απόφαση και ως εκ τούτου δεν έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αντίστοιχο κωδικό (ΑΔΑ). Προκύπτει, λοιπόν, ότι συνειδητά ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Φράγκος μας εξαπάτησε.

Δεν κατανοούμε τέτοιου είδους αντιμετώπιση, όταν μάλιστα αποδεδειγμένα με την παρουσία μας και τις προτάσεις μας έχουμε συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Ναύπακτος 19/4/2018



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...